2017 nu kommer vi!

Vi på Lindmarksmåleri fyller dessutom 20 år. 20 år!!!

Det är helt galet.

De här åren har varit fantastiska, från de första trevande magsårsåren till de senare mer stabila åren. Det jag kan konstatera är att bra idéer genererar hårt arbete och att hårt arbete lönar sig.

hårt arbete
Hårt arbete lönar sig i längden.

Sedan starten har vi gått från att vara två till att idag anställa åtta personer. Genom åren har några kommit och gått också. Men alla har vårt goda minne och vi känner tacksamhet gentemot alla som har tagit del av resan, så här långt.

Nu är det ju inte meningen att det här ska låta som ett avskedsbrev, snarare tvärtom. Vi satsar på minst 20 år till och redan nästa år kommer vi att utöka med två personer. I ett längre perspektiv hoppas vi också starta upp en verksamhet på annan ort. Yngla av oss helt enkelt. Det är ett mer långsiktigt mål och som vi har lärt oss över tid så är tålamod en dygd. Vi har inte bråttom men vi är målinriktade ändå.

Här kommer en bild på de flesta av oss. Det jag har märkt över tid är att flera av oss som har varit med sedan start har blivit rätt tunnhåriga. Därför köpte jag en omgång med sånt där medel som ska täcka det värsta av flinten. Det ska tydligen vara det bästa. De yngre förmågorna fick inget, vilket är en komplimang (de fick andra saker istället). Det kommer nästa gång istället – när vi andra avancerar till tupé.

kalufs
Hoppas kalufsen känns lite tätare efter medlet. Håller tummarna för det.

I början av februari kommer vi att ha en stor fest om du inte har fått en inbjudan men tycker att du borde ha fått en så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi vill självfallet fira med alla som har varit med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + fjorton =