Barntapeter till nöjd kund – bra avslut på året!

Vi går nu in på ett nytt år och vem kan egentligen tro att det redan är 2018? Jisses, tiden går allt fortare och fortare. Nåväl, nytt år och nya möjligheter. Jag tänkte därför berätta om ett roligt jobb som vi utförde strax före nyår.

Vi blev nyligen kontaktade av ett nygift par i Stockholm om önskade en renovering av ett barnrum. Det arbete vi utförde var att sänka taket, installera spotlights, sätta in nytt golv, samt tapetsera om.

Något som var extra kul med detta arbete var att vi till och med fick i uppgift att beställa tapeter, vilket inte hör till vanligheterna. Paret hade själva inte kunna komma överens om vilka tapeter som passade i rummet, och med tanke på att vi gjort detta i 21 år nu, ville dem istället lämna valet till oss.

Valet av barntapeter

För att hitta en passande tapet började vi såklart med att leta runt på nätet. Till sist föll valet att beställa barntapeter hos Lovelyhome eftersom de hade ett brett sortiment att välja från, bra priser, samt snabba leveranser. Kort och gott snygga barntapeter till bra priser.

Till sist föll valet på en tapet med små blå luftballonger från varumärket Scandinavian Designers Mini. En ganska neutral, men ändå lekfull tapet som kan hänga i barnrummet i många år framöver.

barntapeter
Vad tycker du om barntapeten som vi valde? Både vi och kunden tyckte att den var superfin!

Så vad tyckte då egentligen våra kunder om renoveringen och val av tapet? För att inte ta ifrån tårna så blev dem minst sagt nöjda med båda delarna!

Jag måste säga att detta var ett väldigt kul arbete som passade perfekt för att avsluta 2017. Vi hoppas att vi får möjlighet att göra fler liknande arbetet under det här året. Kontakta oss gärna via e-post ifall du behöver hjälp med måleri eller byggnation!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − tolv =