Initiativ för bättre välmående

Såhär i Hockey-VM-tider tänkte vi att det skulle vara lämpligt att berätta om ett av de initiativen vi nyligen har tagit för att bidra till ett bättre välmående bland våra anställda på Lindmarks Måleri! 

I år skippar vi bettingen på Hockey-VM

I princip samtliga gubbar som någonsin har jobbat hos oss på Lindmarks Måleri har varit sportintresserade. Inte minst har det varit hockeyn och det årliga Hockey-VM som lockat. I samband med detta har vi också alltid haft en liten intern tävling om vem som kan dra in mest pengar på betting. Genom åren har vi tillsammans gått igenom otaliga jämförelsesidor för casinon för att hitta de schysstaste oddsen och bästa erbjudandena.

Numera har vi lagt denna interna tävling på hyllan för att belysa den ökade spelproblematiken och även skapa ett bättre välmående bland våra anställda. Vi har insett att det inte är allt för givande att uppmuntra spel om pengar. Istället har vi valt att skänka den tidigare prispengen till en organisation som hjälper folk att komma ur sitt spelberoende.

Med det sagt så kommer vi självfallet att följa Hockey-VM och hejja fram Sverige. Ikväll väntar Lettland och vi hoppas såklart på lika överlägsna segrar som tidigare matcher. Vi hoppas att fler gör som oss och njuter av sport utan att behöva spela om pengar – det vinner du garanterat på i längden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + tjugo =