Ny layout + fönstermålning del 1

Ny hemsida och nyhetsbrev

Ny webb

Vi har nyligen uppdaterat vår hemsida vilket gör att det blir enklare för oss att uppdatera oss. Nu syns vi bra både på mobilen och datorn vilket känns viktigt eftersom de flesta av våra följare befinner sig på språng.

Missa inte heller vårt nyhetsbrev. Det kommer en gång i månaden och vår kära leverantör epost-marknadsföring har hjälpt oss att sätta upp detta till en billig peng. Vi skickade tidigare via outlook men nu kan vi på ett enkelt sätt hantera och följa upp nyhetsbrev. Samtidigt som vi sparar så mycket tid. Nyhetsbrevet eller e-postmarknadsföringen som de titulerar kanalen kommer handla om samma ämnen som vi uppdaterar sidan om.

Håll utkik i inkorgen. Får ni inte brevet? Skicka ett mejl till info@lindmarksmåleri.se så ser vi till att uppdatera er om de senaste tipsen inom måleri och bygg.

E-postmarknadsföring

Vårt första tips kommer handla om fönstermålning.

Förberedelse fönstermålning

Måleri är ett gediget hantverk som kräver både utbildning och tålamod. Vi rekommenderar att använda följande verktyg för att lyckas med dina fönster:

  • Stålborste
  • Skrapa med  hammarhuvud
  • Liten skrapa
  • Kittkniv
  • Brytbladskniv
  • Stålskrapa
  • Tålamod

Alla som någon gång gjort ett hantverk vet hur stor betydelse det har att använda ordentliga verktyg. Med en slö kniv kan hela arbetet förstöras så det är verkligen en bra tips. Använd rätt verktyg.

Förberedelse

Det första som ni kommer göra är att gå igenom fönstret och skrapa bort all färg som sitter löst. Om ni skulle måla över den lösa färgen kommer den nya färgen att lossna inom kort. Så därför är det viktigt att skrapa fönstret ordentligt. När ni skrapat bort den lösa färgen använder ni stålborsten till att ta bort det sista.

Därefter går ni lugnt och metodiskt igenom det en sista gång och därefter slipar ni fönstret på sandpapper så att det blir en fin yta. När slipningen är klar behöver ni grunda/lacka ytorna som är trä-rena.

Missa inte del 2 då vi går igenom resterande steg. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 13 =